6 augusti 2019
19:00

Vallens IF

Referat: Älvängens IK - Vallens IF

Höstens första träningsmatch spelades med enbart en träning i ryggen och målet var att samtliga skulle få en rejäl genomkörare. Vallen hade mer rutin i sitt lag och spelade fysiskt, men vi stod upp bra i närkamperna. Vi spelar oväntat bra och har det mesta av spelet i första halvlek, men lyckas trots detta hamna i ett 0-2 underläge innan vi får kvitterat det till 2-2 innan paus. Andra halvlek blir mer ställningskrig och några fler mål görs inte. Skulle något lag vunnit matchen så var det definitivt vi. Rikigt kul att återigen se våra unga tjejer stå sig väl mot ett mer rutinerat motstånd. Är det något vi generellt måste förbättra är det den fysiska statusen, vi måste orka mer helt enkelt.

ÄIK-Vallens IF 2-2 (2-2)
Mål: Ebba S 2.